Direct door naar content

Informatiemarkt voor mensen met een visuele beperking in Haarlem

10 oktober 2019

Kom naar de info-markt voor mensen met een visuele beperking. Wat zijn onze mogelijkheden. 

In de week van de toegankelijkheid organiseert de Oogvereniging regio Noord-Holland op donderdag 10 oktober een informatie markt in Wijkcentrum de Ringvaart.
De informatiemarkt biedt een divers aanbod met als doel bezoekers in contact te brengen met tal van mogelijkheden om zo onbeperkt mogelijk te leven.Je kunt informatie inwinnen bij diverse organisaties en bedrijven die gespecialiseerd zijn in ondersteunede hulpmiddelen en begeleiding voor mensen met een visuele beperking voor binnen en buitenshuis,Aanwezig zullen o.a. zijn: Oogvereniging, Visio voor ondersteuning en revalidatie, Low Vision met a.o de Orcambril, Irishuys met o.a  verlichting, Optelec leverancier van hulpmiddelen , simpel en effectief, voor blinden en slechtzienden. Passend Lezen, bibliotheek voor mensen met een leesbeperking. Orion webbox, een hulpmiddel voor mensen met een visuele of leesbeperking bv. ondertiteling van tv-programma’s. KNGF geleidehonden, NZH museum Haarlem. Gemeente Haarlem met o.a. stemmal, consulent Wmo team, voelbare stadsplattegrond. Er zal een tal van sportaanbieders aanwezig zijn, blindrunning, showdown, roeien en coördinator aangepast sporten.

We verwelkomen je met een kop koffie of thee.

Wanneer: Donderdag 10 oktober 2019
Tijd: 11.30 – 15.30 uur
Waar: Wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98 Haarlem

Te bereiken met vanaf station Haarlem met regioliner 3 richting Schalkwijk. Uitstappen bij halte Professor Donderslaan, na uitstappenhet enkele minuten lopen, linker kant oplopen. Er is ook voldoende gratis  parkeerplaats naast het wijkcentrum.

Voor meer informatie en vragen: José Hamers
E-mail: Retina@oogvereniging.nl t.n.v. José Hamers  
telefoon: 06 363 949 01.

Terug naar agendaoverzicht
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×