Direct door naar content

Special Event en wandelen tijdens Warandeloop Tilburg 2019

23 november 2019

Tijdens het driedaagse evenement Warandeloop Tilburg 2019 vindt er op zaterdag 23 november 2019 naast tal van activiteiten ook het Special Event en de wandeltochten plaats.

Het Special Event is een wedstrijd speciaal voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Lopen is geen must, er is namelijk genoeg te doen
om je te amuseren. Er kan natuurlijk wel lekker hardgelopen worden, waarbij men kan kiezen voor verschillende afstanden. Ook worden er nieuwe concepten geïntroduceerd. Één van deze concepten is de special estafette, waarbij samenwerken centraal staat. Je kan dus gewoon komen kijken, spelen en/of rennen/wandelen.

Alle afstanden vinden plaats in een zo prikkelarm mogelijke omgeving.

Ook wordt er een Nordic Walking / Wandeltocht gehouden als onderdeel van de Warandeloop Tilburg. De route kent zowel verharde als onverharde wegen (bos- en zandpaden). De onverharde paden maken de wandeltocht ongeschikt voor kinderwagens en rolstoelen. Honden, al dan niet aangelijnd, zijn niet toegestaan.

De special events kunnen op eigen tempo worden afgelegd. Hierbij mag je dus zowel hardlopen als wandelen.

Je kunt je inschrijven op bovenstaande afstanden door je naam, geboortedatum en afstand te mailen naar anne@more2win.com.

Terug naar agendaoverzicht
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×