Direct door naar content

Informatiebijeenkomst X-Toppers Nijmeegse Vierdaagse 2020

28 oktober 2019

Heb je een beperking of ken je iemand met een beperking die altijd al eens mee zou willen lopen met de Nijeemse Vierdaagse? Dat kan!

Wandelproject
De X-Toppers is een wandelproject dat het mogelijk maakt om deel te nemen aan het grootste wandelevenement van de wereld. Bij de X-Toppers wordt er een compleet pakket aangeboden en wandel je onder begeleiding van buddy's.
De X-Toppers wordt georganiseerd door Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg en MEE Noord en Midden Limburg.

,,Geweldige ervaring"
Karel Dollekens, adviseur sportbeleid sportevenementen en inclusief sporten gemeente Breda, heeft vorig jaar het evenement zelf mogen meemaken als buddy van een X-Topper. ,,Het was een geweldige ervaring".
Met de organisatie van X-Toppers is afgesproken dat we volgend jaar met een groep uit Breda / West-Brabant proberen aan te sluiten.

Informatieavond
Uniek Sporten West-Brabant organiseert daarom op maandag 28 oktober om 19.30 uur een informatieavond in De Teruggave, Gasthuisvelden 11 (oude Belastingkantoor).
Karel gaat je dan uit eigen ervaring vertellen over dit unieke evenement en alle service en verzorging die je als X-topper zal krijgen. Ook staan we stil bij de voorbereidingen; de trainingen, mentaal en fysiek. En de rol van de buddy’s; want iedereen heeft een buddy nodig.

Interesse
Wil je graag naar de informatieavond komen stuur ons dan even een mail via westbrabant@unieksporten.nl of bel even naar 076-5233555 en vraag naar Janine of Claudia.
Neem gerust famillie, vrienden en/of kennissen mee waarvan je denkt dat ze het leuk vinden om meer te horen over het geweldige evenement. 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×