Direct door naar content

6e NK schaken voor Speciale Doelgroepen

28 februari 2020

Op vrijdag 28 februari 2019 wordt in Apeldoorn het zesde Open Nederlands Kampioenschap Schaken voor Speciale Doelgroepen gehouden, het NK-G. Met speciale doelgroepen wordt bedoeld: schakers die een school voor Zeer Moeilijk Lerenden (ZML) of Praktijkonderwijs (PrO) hebben bezocht.
Alle schakers die het leuk vinden om te schaken tegen andere schakers die ook tot de speciale doelgroep behoren, worden uitgenodigd aan dit unieke toernooi deel te nemen. Er is geen leeftijdgrens.
Het toernooi bestaat uit zeven speelronden. Het speeltempo is 20 minuten per persoon per partij. De indeling is volgens het Zwitserse systeem, zodat iedereen elke ronde een tegenstander krijgt met ongeveer dezelfde score. ’s Middags om 17.00 uur is bekend wie de zesde NK-G-schaakkampioen van Nederland is!
Hoewel de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) dit toernooi heeft erkend als officieel NK, hoeft een deelnemer niet per se lid te zijn van een Nederlandse schaakvereniging. Deelnemers van buiten Nederland dienen aan te geven van welke bond of vereniging ze lid zijn.

Het zesde NK-G heeft plaats op 28 februari van 9.00–17.00 uur, in het Veluws College Mheenpark, Duizendschoon 8, 7322 GZ Apeldoorn
Aanmelden via e-mail bij Harald van Riessen, riessen@versatel.nl, onder vermelding van naam en vereniging (of bond).

Aanmelding is mogelijk tot en met 26 februari.
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Harald van Riessen, 06 – 5115 7912 of kijk hier
 

Terug naar agendaoverzicht
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×