Direct door naar content

Informatiebijeenkomst X-toppers Nijmeegse Vierdaagse

Van: 15 januari 2020 Tot: 15 januari 2020

Heb je een beperking of ken je iemand met een beperking die altijd al eens mee zou willen lopen met de Nijeemse Vierdaagse? Dat kan!

Wandelproject
De X-Toppers is een wandelproject dat het mogelijk maakt om deel te nemen aan het grootste wandelevenement van de wereld. Bij de X-Toppers wordt er een compleet pakket aangeboden en wandel je onder begeleiding van buddy's. Accommodatie, vervoer, catering, medische verzorging, georganiseerde pauzeplaatsen, overal wordt voor gezorgd. In het voorbereidingstraject worden er ook groepstrainingen georganiseerd onder begeleiding van een groepsleider en buddy’s. De Nijmeegse Vierdaagse vindt dit jaar plaats van 21 t/m 24 juli 2020.

De X-Toppers wordt georganiseerd door Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg en MEE Noord en Midden Limburg. Met de organisatie van X-Toppers is afgesproken dat we volgend jaar met een groep uit Breda/West-Brabant proberen aan te sluiten.

Karel Dollekens, adviseur sportbeleid sportevenementen en inclusief sporten gemeente Breda, heeft vorig jaar het evenement zelf mogen meemaken als buddy van een X-Topper. "Het was een geweldige ervaring". 

Informatieavond
Uniek Sporten West-Brabant organiseert daarom op woensdag 15 januari om 19.30 uur een informatieavond bij MEE, Heerbaan 100. Tijn Wabeke van Iedereen Kan Sporten vertelt dan over dit unieke evenement en alle service en verzorging die je als X-topper zal krijgen. Ook staan we stil bij de voorbereidingen; de trainingen, mentaal en fysiek. En de rol van de buddy’s: want iedereen heeft een buddy nodig.

Interesse
Wil je graag naar de informatieavond komen stuur ons dan even een mail via westbrabant@unieksporten.nl of bel even naar 076-5233555 en vraag naar Janine of Claudia. Neem gerust famillie, vrienden en/of kennissen mee waarvan je denkt dat ze het leuk vinden om meer te horen over het geweldige evenement. 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×