Direct door naar content

Uniek Sporten Instuif Apeldoorn

26 februari 2020

Hey jij daar!

Weet jij al wat je gaat doen in de Voorjaarsvakantie? Kom lekker spelen en sporten bij de gymzaal in het Kristal! 
Uniek Sporten Instuif

In de Voorjaarsvakantie organiseert de afdeling Sportstimulering van Accres een sport- en spel instuif voor unieke kinderen en jongeren. De activiteiten zijn ingericht voor kinderen en jongeren met een belevingsniveau van 6 t/m 15 jaar. We hebben met het inrichten van de activiteit rekening gehouden met de doelgroep door in te spelen op gedrag, motorische vaardigheden en extra begeleiding van Sportstimulering die aanwezig zijn bij de activiteit. In de bijlage staan een aantal foto’s als sfeerimpressie voor de activiteiten die wij aanbieden.

Kom langs!
De sport- en spelinstuif wordt georganiseerd op woensdag 26 februari van 13.00 tot 14.30 in de gymzaal van het Kristal te Apeldoorn. Het bezoekadres van de gymzaal is Citroenvlinder 87 7323 RC Apeldoorn. Deelname aan de activiteit kost €3 euro per deelnemer en kan zowel contant als met pin betaald worden.  

Interesse?
Aanmelden voor de instuif kan bij Rico de Boer via rdeboer@accres.nl. Bij de aanmelding horen wij graag vanuit welke organisatie jullie komen, met hoeveel deelnemers jullie zijn en of er eventueel begeleiding bij aanwezig is. Dit alles doen wij om de activiteit voor deze doelgroep zo gepast mogelijk te maken. Dus wees er snel bij, want vol = vol! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rico de Boer via rdeboer@accres.nl.  

Met vriendelijke groet,
Rico de Boer
Buurtsportcoach Apeldoorn-Noord
Accres Afdeling Sportstimulering 

Inschrijven voor dit event?

Om je in te schrijven voor een event moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×