Direct door naar content

Voorstelling “Aut of Office” naar Gigant in Apeldoorn

30 maart 2020

Op 30 maart 2020 komt theatergroep Bint met de voorstelling “Aut of Office” naar onze samenwerkingspartner Gigant in Apeldoorn. Wellicht is deze theatervoorstelling interessant voor vrijwilligers / trainers die mensen met autisme in hun sportclub hebben. Zo kunnen ze op een leuke manier kennis vergaren over deze doelgroep.

“Aut of Office” van theatergroep Bint is een wervelende, interactieve theatervoorstelling die op herkenbare wijze laat zien hoe het kan zijn als een collega autisme heeft. Informatie, herkenbare en hilarische scènes, liedjes, prikkelende vragen aan het publiek en momenten van reflectie wisselen elkaar af. Samen zetten ze de kijker aan het denken en brengen ze het gesprek op gang.

Autisme

In Nederland wonen ca. 190.000 mensen met een vorm van autisme. In Apeldoorn leven naar schatting 1.000 mensen met een vorm van autisme. Mensen met autisme stuiten vaak op onbegrip omdat men een andere wijze heeft van sociaal zijn, waardoor aansluiten in sociale interactie problematisch kan zijn. Net als voor ieder ander is het sociale contact, mee kunnen doen en oprecht zijn ook voor mensen met autisme van wezenlijk belang.

Meer informatie op:

https://www.gigant.nl/voorstellingen/aut-of-office

 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×