Direct door naar content

Kampioenendag 2020 in Noordwijk

01 juni 2020

Op maandag 1 juni 2020 organiseert de Dirk Kuyt Foundation voor de 4e keer de Kampioenendag. Deze sportieve dag staat geheel in het teken van sport en bewegen voor de aangepaste sporter.

Vanuit heel Nederland zullen deelnemers en belangstellenden naar Noordwijk komen. Diverse nationale sportbonden hebben hun medewerking inmiddels toegezegd en zullen zorgen voor een mooi programma. Op diverse locaties in Noordwijk zullen tal van sporten worden gedemonstreerd en kunnen bezoekers niet alleen deelnemen aan, maar ook informatie inwinnen over de diverse sporten.

De Kampioenendag is er voor iedereen en is bovendien gratis!!

Voor jong en oud, op alle niveaus en niet alleen de G-sporters zijn welkom, maar iedereen, die belangstelling heeft en het leuk vindt om eens nader kennis te maken.

De Kampioenendag wordt in Noordwijk gehouden op o.a. het Sportpark Duinwetereing en wat is er nu niet mooier wanneer met name de regio Duin- en Bollenstreek zich hier laat zien.

Alle regionale sportverengingen, die een vorm van aangepaste sport aanbieden, worden van harte uitgenodigd om op deze dag aanwezig te zijn. Wil je als verenging een sport demonstreren, informeer dan naar de mogelijkheden bij de regio-coördinator aangepast sporten, Marcel Kamsteeg (hollandrijnland@unieksporten.nl) of bij de lokale buurtsportcoach.

Komen jullie ook???

Maandag 1 juni 2020

Sportpark Duinwetering

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×