Direct door naar content

Bijeenkomst voor: sportaanbieders met aangepast sportaanbod in Apeldoorn

01 oktober 2020

Beste Sportaanbieder / netwerkrelatie,


Op donderdag 1 oktober zullen wij (werkgroep sporten met een beperking Apeldoorn en Uniek Sporten Apeldoorn) de eerste digitale aanbiedersavond voor sportaanbieders met aangepast sportaanbod in Apeldoorn organiseren.
Meld je nu aan via deze link: opgaveformulier

Nadat we de twee eerder geplande aanbiedersavonden hebben moeten afzeggen in verband met COVID-19, hebben wij er nu voor gekozen om hem digitaal te organiseren. Jullie zijn van harte uitgenodigd.
We hebben het programma enigszins aangepast.
We nemen jullie graag mee in de laatste ontwikkelingen met betrekking tot sporten met een beperking in Apeldoorn en omgeving.
We hopen tijdens de avond ook samen met jullie te achterhalen welke vragen en behoeften er leven. Dit zodat we daar in de toekomst op in kunnen spelen, bij een mogelijke vervolg bijeenkomst.

Datum  :       Donderdag 1 oktober
Tijd      :        Digitale inloop 19:15 uur, start programma 19:30 uur – 21:00 uur
Waar    :       Via “Zoom” (na aanmelding, volgt een aantal dagen voor de bijeenkomst via het opgegeven mailadres, de digitale deelname link)

Programma:
•    Welkom.
•    Kort voorstel rondje (naam, organisatie, functie)
•    Informeren: 
     o    welke structuur bestaat er in de regio als het gaat om Sporten met een beperking/ Uniek Sporten.
     o    Onderwerpen die op dit moment spelen (o.a. lokaal sport en beweegakkoord)
•    Welke vragen / behoeften, hebben jullie als aanbieders?
•    Certificaat Uniek Sporten, door Annemiek van de Grint (Gelderse Sportfederatie).
    o   Ze gaat graag met jullie in gesprek over jullie gedachten en ideeen met betrekking tot het keurmerk. “Met het keurmerk willen we enerzijds voor de sporter drempels weghalen en anderzijds sportaanbieders belonen voor hun inzet.
•    Afsluiting.

We zien jullie graag op de 1e, mocht je met meerdere personen uit je organisatie aan willen sluiten, meld je dan apart aan met een eigen mail adres, dit zodat we iedereen van een deelname link kunnen voorzien.
Laat via deze link: opgaveformulier weten dat je komt.

P.s. een aantal van jullie heeft zich eerder reeds aangemeld voor de geschrapte bijeenkomsten, zouden jullie je ook weer opnieuw aan willen melden zodat we ook jullie van een juiste deelname link kunnen voorzien!

Terug naar agendaoverzicht

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×