Direct door naar content

Brummense dijkloop, ook voor racerunners en handbikers!

27 september 2020

Bij de brummense dijkloop is er in het programma ruimte voor: hardlopers, racerunners en handbikers! De handbikers kunnen mee doen aan het parcour van 10 km en de racerunners met de 1km.

Tijdregistratie

Tijdens deze unieke hardloopwedstrijd maakt iedereen een echte kans om te winnen. Niet de drie sneste hardlopers vallen in de prijzen, maar de drie hardlopers die het dichtstbij de vooraf opgegeven tijd finishen komen op het podium te staan! Het is daarom niet toegestaan om met bijvoorbeeld met een sporthorloge te lopen waarop je de tijd kunt aflezen. Eventueel het horloge afplakken mag wel, zodat je achteraf de hardloopdata wel kun raadplegen ;-). 

Coronamaatregelen
Vanwege de Corona maatregelen zullen we in groepen van maximaal 50 deelnemers starten. De eerste start van de 5 km is om 10:35 uur, de tweede om start 10:45 uur en de laatste start om 10:55 uur. De eerste start van de 10 km is om 10:15 uur, de tweede start om 10:25 uur en de laatste start om 10:35 uur.

Kidsrun en racerunners 
Deze zullen starten om 9.30 uur. Bij de kidsrun en racerunners wordt een klassement op basis van tijd opgemaakt. De drie snelste jongens en de drie snelste meisjes krijgen een prijs.

Meer informatie en inschrijving

Wil je meer informatie dan kun je kijken op https://stichtingsportkompas.nl/activiteit/brummense-dijkloop-2/

Voor vragen omtrent racerunning en handbike kun je terecht bij Erik Sanders die te bereiken is via brummen@unieksporten.nl  

Ben je enthousiast en wil je meedoen? Inschrijven kan via: https://inschrijven.nl/form/2020092750810-nl 

Terug naar agendaoverzicht

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×