Direct door naar content

Online training ‘Ervaar een Licht Verstandelijke Beperking’

01 maart 2021

Je legt iets uit, maar je hebt het idee dat degene tegenover je het niet begrijpt. Een frons op het gezicht, een vraagteken op het hoofd? Hoe kan dit? Wat schuilt hier achter? Je had het toch duidelijk uitgelegd? Het kan zijn dat er sprake is van een licht verstandelijke beperking (LVB).

Tijdens de online training ‘Ervaar LVB’ ervaar je zelf waar iemand met een licht verstande­lijke beperking tegenaan loopt in het dagelijks leven. Na een korte inleiding met wat theorie over licht verstandelijke beperkingen, ga je als deelnemer aan de slag met opdrachten. Elke opdracht wordt nabesproken zodat je ook de koppeling maakt naar mensen met een licht verstandelijke beperking. En natuurlijk bespreken we wat jij kan betekenen voor iemand met een licht verstandelijke beperking tijdens de training!

Voor wie?
Deze online training wordt speciaal voor sportaanbieders (trainers, coaches en vrijwilligers) uit de gemeente Rheden georganiseerd. MEE Gelderse Poort en Uniek Sporten regio Arnhem willen middels deze training, sporten mogelijk maken voor iedereen!

Wanneer
Datum:         Maandag 1 maart 2021
Tijd:              18:30 – 21:15
Kosten:         Gratis
Overige:        Bij deelname ontvang je een thuiskit die gebruikt wordt tijdens de training.

Aanmelden
Doordat deze training online gegeven wordt, is er maximaal plaats voor 12 deelnemers. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk zondag 21 februari door een mail te sturen naar j.harteman@unieksporten.nl o.v.v. “aanmelding training LVB”. Vernoem bij aanmelding de volgende gegevens:
-           Naam, mailadres en woonadres (i.v.m. de thuiskit) van de deelnemer
-           Naam van de sportvereniging
 

Terug naar agendaoverzicht
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×