Direct door naar content

Multisportgroep Leerdam: meld je gratis aan!

Van: 21 juni 2021 Tot: 12 juli 2021

Niet voor alle kinderen is bewegen vanzelfsprekend. Het nieuwe initiatief Multisport gaat hier in Leerdam verandering in brengen. Kinderen die vanwege een beperking, stoornis of andere problematiek niet goed mee kunnen komen met regulier aanbod, kunnen vanaf juni door middel van deze multisportgroep ontdekken wat bij hen past. Om van start te kunnen gaan zijn de intiatiefnemers, waaronder Team Sportservice provincie Utrecht en SamenDoen Leerdam, op zoek naar jonge enthousiastelingen.

Waarom Multisport? 

Het doel van de multisportgroep is om deze kinderen plezier aan sport te laten beleven en kennis te laten maken met zoveel mogelijk verschillende vormen van sport. De multisportgroep biedt de mogelijkheid om het sporten en bewegen in de eigen omgeving te ontdekken en in een veilige omgeving sociale contacten op te doen.

Ontdek de multisportgroep gratis! 

Kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 17 jaar kunnen eerst vier gratis proeflessen volgen. Deze worden aangeboden op maandag 21 juni, 28 juni, 5 juli en 12 juli van 18.00 tot 19.00 uur. De trainers staan vol enthousiasme voor ze klaar.

De bedoeling is om, bij voldoende animo, een vaste multisportgroep op te starten in Leerdam. De kinderen en jongeren kunnen hier dan wekelijks of éénmaal in de twee weken terecht.

Aanmelden of meer informatie? 

Aanmelden voor de multisportgroep kan bij Cynthia van de Water, buurtsportcoach van SamenDoen Leerdam, via cvdwater@samendoen.expert of 06-19618967.

 

Neem je ook een kijkje op onze Facebookpagina Uniek Sporten Lekstroom? En blijf op de hoogte! 

Terug naar agendaoverzicht
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×