Direct door naar content

Prikkelarme Zomer Express in ZIMIHC theater Zuilen

Van: 17 augustus 2021 Tot: 20 augustus 2021

Heb je nog geen plannen voor de zomervakantie? Kom dan naar de prikkelarme editie van de Zomer Express in ZIMIHC theater Zuilen!

Voel je vrij om tijdens de PRIKKELARME Zomer Express je uit te leven én te relaxen met sport en kunst. In ZIMIHC theater Zuilen worden 4 bijzondere ochtenden georganiseerd in de zomervakantie week van ​17 t/m 20 augustus van 10.00-12.00uur. Twee vakdocenten die ervaren zijn, muziekdocent Melde en dansdocent Alexandra, laten ieders talent naar voren komen. Een beperking speelt geen rol. Naast actie en uitdaging zorgen ze ook voor rustige momenten. Deze Zomer Express is prikkelarm, rolstoeltoegankelijk en geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar oud.

Op vertoon van U-Pas is de Zomer Express week gratis, anders kost een week €25,-. Heb je geen U-Pas en ook geen €25,-? Neem dan contact op met Anne en Kathelyn. De Zomer Express is voor alle kinderen.

Adres:
ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht
Tel: 030 – 276 2527

Let op: niet te verwarren met de Prinses Christinalaan in De Meern.

Vind je het fijn om vooraf de speciale behoefte van je kind te bespreken met de docent? Mail ons dan via sportencultuur@zimihc.nl of bel ons: 06- 13 59 70 42.

Kijk hier voor meer informatie.

De Zomer Express is een initiatief van ZIMIHC en Sport Utrecht i.s.m. De Vrijstaat en BOKS Cultuurhuis.

Terug naar agendaoverzicht
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×