Direct door naar content
Open dag gehandicapten Waterskivereniging Maurik afbeelding nieuwsbericht

Open dag gehandicapten Waterskivereniging Maurik

05 juli 2015

Waterskivereniging Maurik houdt op zondag 5 juli 2015 een open dag voor mensen met een beperking. Het is dé kans voor mensen met een handicap om waterskiën te proberen of te varen in een snelle motorboot. De open dag is van 10.00 tot 17.00 uur. Waterskiën is voor iedereen mogelijk. Ongeacht de handicap. Waterskivereniging Maurik beschikt over materiaal waarmee bijna alles mogelijk is. Een beperking hoeft geen belemmering te zijn. Dat geldt voor zowel lichamelijke als verstandelijke beperkingen.  

Maar het gaat natuurlijk niet vanzelf. De een “staat” meteen, de ander heeft er (veel) meer tijd voor nodig. Tijdens de open dag kan iedereen daarom kennismaken met de sport. Als het skiën niet direct lukt, is later terugkomen een optie. Daarnaast is ook op een band lekker achter een boot aan zwieren een optie. Dankzij de Johan Cruijff Foundation heeft de vereniging een rolstoellift kunnen aanschaffen. Zo kan vanaf het terras de steiger bereikt worden. Er zijn daarnaast voldoende vrijwilligers aanwezig die kunnen helpen. Zij hebben veel ervaring. 

Voor deze dag hoeft een kleine vergoeding betaald te worden. Dankzij een bijdrage van Fonds Gehandicaptensport is de prijs slechts 7,50 per skibeurt van 15 minuten. De instructeurs zijn vrijwilligers en het skimateriaal wordt door de vereniging gratis beschikbaar gesteld. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, bel of mail dan met Ton van der Giessen, 06-53145858 penningmeester@wsvmaurik.nl. Adres: Rijnbandijk 40, 4021 GH  Maurik. Meer informatie: www.wsvmaurik.nl

×