Direct door naar content

Special Heroes Athletic Champs

09 juli 2015

Donderdag 9 juli 2015 nemen op de atletiekbaan van Ciko’66 in Arnhem leerlingen van De Ommezwaai (Arnhem), De Fonkel (Ede) en De Vaart (Oosterbeek) deel aan de Special Heroes Athletic Champs. Op deze drie scholen van De Onderwijsspecialisten zitten leerlingen met gedrags-, ontwikkelings- en/of psychiatrische problemen. 

Meer dan 240 leerlingen zijn op dit moment bezig met de voorbereidingen voor deze dag. Drie atletiekverenigingen uit de regio: Pallas’67, Ciko’66 en VAV, geven clinics op de scholen ter voorbereiding op de Athletic Champs. 9 juli belooft voor alle deelnemers een feest te worden! Doel is om kinderen intensief kennis te laten maken met de sport om vervolgens voor de leerlingen die dat willen door te kunnen stromen naar de vereniging. De leerlingen van de drie zgn. Cluster 4 scholen, hebben vaak moeite om bij een sportclub te komen en/of te blijven. Middels de werkwijze van Special Heroes, de samenwerking tussen school en vereniging, proberen we op een positieve manier leerlingen kennis te laten maken met sport, waardoor de stap naar de vereniging eenvoudiger wordt. De goede samenwerking tussen school en vereniging is hierbij essentieel

Special Heroes heeft samen met de scholen van De Onderwijsspecialisten, de atletiekverenigingen, het CIOS en de Atletiekunie, deze dag georganiseerd, en nodigt iedereen van harte uit  hierbij aanwezig te zijn.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×