Direct door naar content

Optimist on Tour - aangepast zeilen in Arnhem

18 september 2015

De Optimist on Tour reist deze zomer opnieuw door Nederland! Wil jij of een bekende van jou, onder professionele begeleiding kennismaken met de aangepaste zeilsport? Fonds Gehandicaptensport en SailWise nodigen namens Delta Lloyd en het Watersportverbond kinderen met een handicap uit om aangepast te watersporten op één van de Optimist on Tour locaties.

Tijdens de Optimist on Tour zorgt SailWise in samenwerking met Delta Lloyd en het Watersportverbond voor een veilig zeilprogramma met professionele begeleiding en goede zwemvesten. Er zijn vrijwilligers vanuit SailWise die alle kinderen helpen bij het in- en uitstappen [zo nodig met tillift] en om samen te zeilen in de 2-persoonsbootjes. Op die manier kunnen de gehandicapte watersporters op een veilige en actieve manier kennismaken met zeilen.

Wil jij of een bekende van jou komen zeilen in het Nederlands watermuseum in Arnhem op 18 en 19 september 2015. Het Nederlands Watermuseum is een eigentijds en interactief museum over alle aspecten van water. Het museum is dus geknipt voor de laatste Optimist on Tour van 2015. Iedereen tussen de 6 en 13 jaar met een verstandelijk, lichamelijke of zintuiglijke handicap is van harte welkom.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×