Direct door naar content

NK Golf in Zoelen

22 augustus 2015

De Nederlandse Golf Federatie (NGF) heeft De Batouwe in Zoelen als thuisbasis gekozen om het Nederlands kampioensschap voor golfers met een beperking te spelen. Alle golfers met een EDGA medische pas komen in aanmerking voor de kampioenschap en kunnen zich in de komende periode inschrijven bij de NGF.

De wedstrijd staat gepland op zaterdag 22 augustus 2015 en de 1e teetime is om 8.10 uur. Er zal zowel op Appels als op Peren worden gestart, de banen van De Batouwe.

De stichting BMVG zal deze dag faciliteren met paragolfers en andere hulpmiddelen en er zal o.l.v. Martijn van Eijck, golfpro op De Batouwe, een mini-clinic worden georganiseerd voor geinteresseerden. De Batouwe BV zal de baan hoogwaardig prepareren en De Batouwe Golfvereniging zal met haar leden de wedstrijd onder leiding van de NGF begeleiden met spotters, stewards en andere aanvullende logistieke aangelegenheden.

De entree is gratis en iedereen zal het leuk vinden dat u uw interesse toont door uw aanwezigheid. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Stichting Batouwe Minder Validen Golf: www.bmvg.nl

 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×