Direct door naar content

Arnhemse Zwemsportdag 2015

10 november 2015

Sportvereniging ISVA, zwemvereniging De Arnhemse Watervrienden, ENC Arnhem, Neptunus en Sportbedrijf Arnhem organiseren de Arnhemse ZwemSportDag voor het speciaal onderwijs op 10 november. Het programma bestaat uit een combinatie van zwemmen en waterpolo. De dag is in zwembad De Grote Koppel, Olympus 29 te Arnhem van 10.00 tot 14.00 uur. Alle deelnemers moeten voldoende zwemvaardig zijn. 

Het programma bestaat uit individuele nummers 25 meter schoolslag, 25 meter rugslag, 25 meter vrije slag, 50 meter schoolslag, 50 meter rugslag en de 50 meter vrije slag. Een deelnemer mag aan elke slag deelnemen, maar zwemt per slag of 25 of 50 meter (bijvoorbeeld 25 m en 50 m schoolslag is niet mogelijk, 25 m schoolslag en 50 m rugslag wel). Maak verder spelenderwijs kennis met het spelletje waterpolo. Bij waterpolo worden er teams gemaakt van alle deelnemers en spelen de teams tegen elkaar wedstrijden. De winnaars (nummer 1 - 3) krijgen medailles. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een oorkonde voor zwemmen en een vaantje voor waterpolo.

Ouders/ verzorger(s) vullen het toestemmingsformulier in en verklaren daarmee dat hun zoon/ dochter voldoende zwemvaardig is. Door ondertekening van het toestemmingsformulier geven ouders/ verzorger(s) de toestemming aan hun kind voor deelname aan de Arnhemse Zwemsportdag. Meld je aan bij je leraar. Doet jouw school niet mee? Individueel inschrijven is ook mogelijk. Deelnemen is gratis. De organisatie is niet verantwoordelijk voor de begeleiding van deelnemers, deze verantwoordelijkheid ligt bij school en ouders. Studenten begeleiden de deelnemers tijdens het waterpolo. 

Willen leerlingen vooraf oefenen met de slagen, start en keerpunten? Doe mee aan de training. De Arnhemse Watervrienden, ENC Arnhem, Neptunus en ISVA bieden de trainingen voor deze zwemkampioenschappen aan. Meer informatie hierover ontvang je na de inschrijving. Geef op het inschrijfformulier aan als leerlingen zwemtraining willen volgen. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met Sportbedrijf Arnhem via info@sportinarnhem.nl of bel met 026 - 377 57 57.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×