Direct door naar content

Lancering Uniek Sporten Beuningen

02 oktober 2015

Op vrijdag 2 oktober geeft wethouder Geert Hendriks van de gemeente Beuningen samen met wethouder Renske Helmer-Englebert van de gemeente Nijmegen het startsein voor de regionale samenwerking. 

Beuningen zet de komende jaren intensief in op aangepast sporten. Geert Hendriks, wethouder Werk, Zorg, Inkomen en Sport: “op dit moment bieden we nog onvoldoende mogelijkheden aan de aangepaste sporter. Ik vind alle inwoners van Beuningen moeten kunnen sporten en bewegen!”. Sporten en bewegen is goed voor de gezondheid en het geeft plezier. Het zorgt ook voor ontmoeting, nieuwe vrienden én het leert ons handig gebruik te maken van onze mogelijkheden. Voor de gemeente Beuningen genoeg reden om te starten met Uniek Sporten.

Programma
De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Beuningen en de gemeente Nijmegen is op vrijdag 2 oktober om 18.30 uur op het complex van Beuningse Boys (Ooijgraaf 2, Beuningen). Om 19.00 uur trappen de toppers van Voetbal+ Beuningse Boys en de Trots van Hatert af voor het eerste officiële speelmoment van de speciaalvoetbalcompetitie. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze unieke sporters aan te moedigen.

 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×