Direct door naar content

Workshop Running Blind bij Nijmegen Atletiek

10 oktober 2015

24 september 2015 – Mensen die slechtziend of blind zijn, kunnen in een isolement raken of depressief worden. Daarom organiseren Running BlindNijmegen Atletiek en Uniek Sporten een hardloopclinic voor mensen met een visuele beperking en buddy’s. 

Oproep
Om meer mensen met een visuele beperking aan het hardlopen te krijgen, is de organisatie op zoek naar enthousiaste lopers en buddy’s. “Via deze weg wil ik dan ook een oproep doen aan iedereen die iemand met een visuele beperking in zijn familie of kennissenkring kent om dit bericht te verspreiden. Deelnemers kunnen zich opgeven via hdamave@gmail.com. Slechtzienden of blinden zijn niet altijd in staat de nieuwsberichten te lezen. We zijn dus erg afhankelijk van deze mond tot mond reclame. Mensen zonder visuele beperking kunnen zich ook bij mij opgeven om als buddy mee te lopen, aldus initiatiefnemer van Running Blind Nijmegen Hans Damave. 

Informatie kick off
De hardloopclinic vindt plaats op zaterdag 10 oktober van 13:00 uur tot 14:30 uur aan de Heemraadstraat 3 (Nijmegen Atletiek). De gehele clinic staat onder leiding van deskundige trainers en wij zorgen voor voldoende buddy’s. Het sportpark is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Arnhem stopt lijn 14 op de Kan. Mijllingstraat en op de st. Annastraat stoppen lijn 1 en 83 richting Molenhoek en Venlo. Mocht u hulp nodig hebben om van de bushalte naar Nijmegen Atletiek te komen, laat dan bij je aanmelding weten hoe laat en van welke halte je wenst te worden opgehaald.

Vervolg
Ook na zaterdag 10 oktober zullen stichting Running Blind, Nijmegen Atletiek en Uniek Sporten de mogelijkheid bieden om in een Running Blind team te blijven hardlopen. Vanuit Nijmegen Atletiek zullen er een viertal gratis trainingen worden verzorgd, waarna eenieder voor zichzelf kan bepalen of hij/zij blijft deelnemen aan de wekelijkse trainingen. 

Aanmelden en informatie via emailadres: hdamave@gmail.com

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×