Direct door naar content

Thema avond begeleiding van bijzondere sporters

08 december 2015

Trainers en begeleiders van sportclubs in de regio Nijmegen krijgen training in begeleiding van bijzondere sporters!

Een kind met autisme of gedragsproblematiek voelt zich vaak onbegrepen, wordt ten onrechte in een G-team ingedeeld of wordt aan zijn lot overgelaten in een regulier team. Vaak haken deze sporters dan ook op jonge leeftijd af in sport. Terwijl juist zij zoveel baat hebben bij de inspirerende kracht van sport- en bewegen.  

Om die reden nodigen Uniek Sporten regio Nijmegen, de gemeente Wijchende Gelderse Sport Federatie en Special Heroes sportclubs uit de gemeente Wijchen, Beuningen en Nijmegen met veel plezier uit om op dinsdagavond 8 december 2015 een themabijeenkomst “begeleiding van bijzondere sporters” bij te wonen! 

Aanmelden
Coaches en begeleiders van sportaanbieders uit de gemeenten Wijchen, Beuningen en Nijmegen kunnen zich voor woensdag 2 december aanmelden voor de cursus door een mail met daarin, naam, organisatie en contactgegevens te versturen aan Marjolein Peeters (m.peeters@unieksporten.nl). Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers. Bij aanzienlijk meer aanmeldingen zal er een tweede cursusavond worden georganiseerd. 

Terug naar agendaoverzicht
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×