Direct door naar content

Sportverkiezing Rheden

04 januari 2016

Ieder jaar gaat de gemeente Rheden op zoek naar bijzondere sporters. Mensen die een unieke prestatie hebben geleverd, een inspirerend sportverhaal met zich meedragen of een onnavolgbare ontwikkeling hebben doorgemaakt. Deze sporthelden worden gepresenteerd tijdens de jaarlijkse Sportverkiezing Rheden! Ook dit jaar vindt de Sportverkiezing plaats. Dit gaat gebeuren op maandagavond 4 januari 2016, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. 

Voordragen
Het is vanaf nu mogelijk om sporters, teams en coaches (nieuw dit jaar!) voor te dragen. Ken jij een sportheld die een bijzondere prestatie heeft geleverd? Of vanwege een inspirerend sportverhaal het verdient om één van de sportprijzen te winnen? Draag diegene dan voor! 

De categorieën waarvoor sporters kunnen worden aangemeld zijn:
1 Sporter of sportteam
2 Sporttalent(en)
3 Aangepast sporter of sportteam
4 Sportcoach (nieuwe categorie)

Voordragen kan t/m 25 november door het voordrachtformulier in te vullen en te sturen naar h.vanvalburg@rheden.nl. Beschrijf hierbij duidelijk waarom jij vindt dat de betreffende sporter het verdient om in aanmerking te komen voor één van de sportprijzen. Een vakkundige jury kiest voor de categorieën 3 genomineerden en uit deze genomineerden 1 winnaar.

Publieksprijs
Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs. Bij deze prijs kiest ‘het publiek’ de winnaar. Op www.rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen zullen alle verhalen van de voorgedragen sporters komen te staan. Breng via deze website voor 20 december een stem uit op jouw favoriete sporter, team of coach. De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Vrijwilligersprijs
Wil je een vrijwilliger in het zonnetje zetten? Meld hem of haar dan voor 16 november aan voor de Vrijwilligersprijs 2015! Deze uitreiking wordt georganiseerd door het Loket Vrijwillige Inzet van VIVA Rheden.

Meer informatie
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Hayke van Valburg van Sportbedrijf Rheden via h.vanvalburg@rheden.nl.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×