Direct door naar content

KPN Schaatsvriendendag

28 februari 2016

Op zondag 28 februari staat de 7e editie van de KPN Schaatsvriendendag voor de deur. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft ook nu weer een waar schaatsspektakel te worden. Leuk om bij aanwezig te zijn en ouders, kennissen, collega’s, klasgenoten, broers en/of zussen iedereen is welkom! Verschillende toppers als Barbara de Loor, Annamarie Thomas en diverse andere topschaatsers zullen er ook zijn. Zij brengen je graag de fijne kneepjes van het ‘schaatsvak’ bij. Maar niets hoeft, alles mag. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om deel te nemen aan de andere activiteiten die worden georganiseerd, zoals curling, sledge-hockey en priksleeën. Wil jij liever gewoon lekker vrij schaatsen dan kan dat natuurlijk ook.

De Schaatsvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht de handicap. Deelname aan deze leuke dag is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je snel op via www.ikkomschaatsen.nl. Let op! Je kunt maximaal vier extra schaatsvrienden meenemen. Wil je meer informatie of heb je vragen, kijk dan op de website. Daar vind je alle informatie over deze geweldige KPN Schaatsvriendendag. Hopelijk tot de 28e!

De KPN Schaatsvriendendag is een unieke schaatsbeleving voor mensen met een handicap én hun vrienden en wordt georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met 1% FairShare partners KPN en Univé, Flevonice, de KNSB en Ice-World. 

 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×