Direct door naar content

Inspiratiesessie “Begeleiding van bijzondere sporters”

11 mei 2016

Op woensdagavond 11 mei 2016 organiseert SportFriends in samenwerking met Uniek Sporten een inspiratiesessie over bijzondere sporters. Deze avond is bedoeld om trainers en begeleiders van sportverenigingen kennis en handvatten te bieden, zodat zij ook bijzondere kinderen en jongeren de juiste begeleiding kunnen bieden bij het sporten. De avond wordt verzorgd door een specialist van de Academie voor Sportkader en is gratis toegankelijk.

Elk kind is uniek. Ook binnen de sport. Doorgaans kunnen we met het sportaanbod ieder kind bedienen, maar soms lukt dat ook niet. Bijvoorbeeld voor kinderen met gedragsproblematiek. Deze bijzondere sporters vallen soms tussen wal en schip. Ze passen niet in de G-teams, maar ook in reguliere teams voelen zij zich niet altijd op hun gemak. Met de kennis en handvatten die tijdens deze avond worden meegegeven, kunt u ervoor zorgen dat alle sporters zich thuis voelen bij u, in uw team en binnen uw vereniging!

Woensdag 11 mei 2016 - 19:30 – 22:00 uur. Clubgebouw van korfbalvereniging Tiel’72, Beethovenstraat 18 in Tiel. Aanmelden kan via de website van de Academie voor Sportkader.

Terug naar agendaoverzicht
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×