Direct door naar content

Handidag 2016 | Waterskivereniging Maurik

24 juli 2016

Ieder jaar organiseert WSV Maurik een Open Dag voor gehandicapten. In 2016 wordt de Open Dag voor ‘Handi’s’ gehouden op zondag 24 juli. Deze Open Dag biedt je de kans om te proberen of waterskiën ook bij jou past, maar het geeft je ook de mogelijkheid mee te varen in een snelle motorboot.

Waterskiën met een beperking is heel goed mogelijk. Mis je een been of een arm, ja, zelfs als je twee benen mist, een dwarslaesie hebt of blind bent, kun je waterskiën. Een verstandelijke beperking hoeft geen bezwaar te zijn om te waterskiën.

Als je niet wilt waterskiën, maar het lijkt je wel leuk om op een band achter een boot lekker over het water te zwieren of in een snelle boot mee te varen, kom dan ook naar onze Open Dag, we laten het je graag ervaren.

Onze instructeurs hebben ruime ervaring met mensen met een lichamelijke beperking en kijken niet vreemd op wanneer je op krukken of in een rolstoel komt. Ons clubhuis en het terrein is rolstoel toegankelijk.

Kun je door je beperking niet of niet goed zwemmen? Geen probleem, iedereen krijgt bij activiteiten op het water verplicht een zwemvest aan. We gaan er wel van uit dat je zelfstandig (met drijfmiddel) in het water kunt blijven drijven. Uiteraard zijn er vrijwilligers aanwezig die je in het water helpen met het stabiliseren.

Deelnemers aan onze Open Dag dag vragen wij uitsluitend een vergoeding voor de brandstof. Dankzij een bijdrage van Fonds Gehandicaptensport kunnen wij de prijs laag houden, zo betaal je slechts € 7,50 per skibeurt van ca. 15 minuten.

Om ons goed te kunnen voorbereiden is het belangrijk dat je je voor deze dag van tevoren aanmeldt, zodat wij een juiste indeling voor het waterskiën, boot-, band- of banaanvaren kunnen maken. De dag begint om 10:00 uur en we hopen ca. 17:00 uur de dag af te sluiten. Kom vroeg en maak tussen de skibeurten door een praatje met de overige deelnemers, kijk naar elkaars vorderingen en leer van elkaar. 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, bel of mail dan met: Ton van der Giessen, 06-53145858 of tonvandergiessen@planet.nl
We heten je graag welkom.

De  open dag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Fonds Gehandicaptensport, Rabobank West Betuwe en Uniek Sporten.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×