Direct door naar content

Wandelen voor wandelaars met een beperking op de Dag van Park Lingezegen

26 juni 2016

Houd je van wandelen? Vind je het leuk om Park Lingezegen te verkennen? Of wil je graag nog een extra keer oefenen voor de wandeldriedaagse in Nijmegen? Kom dan op zondag 26 juni mee wandelen. 

Elk jaar in juni vindt de Dag van Park Lingezegen plaats. Op deze dag organiseren ondernemers en organisaties allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Zo kan iedereen die wilt ongedwongen kennis maken met al het leuke dat Park Lingezegen te bieden heeft!

OverbetuweBeweegt.nl, Reflex Fysiotherapie, De haal- en breng service Heteren en Uniek Sporten organiseren een wandeling voor wandelaars met een beperking. Wandelen is gezellig en gezond, maar ook is Park Lingezegen rolstoelvriendelijk en dus toegankelijk. Kortom, wandelen is voor iedereen geschikt. Ongeacht je beperking!

We starten op zondag 26 juni om 13.30 uur bij de vlaggen van Uniek Sporten en Overbetuwe Beweegt op het Bruispunt van Landerij de park (de park 12 Elst). We gaan een route met elkaar lopen van +/- 3 km wat ongeveer 45 minuten duurt. De wandeling wordt begeleid door Claudia Holla van Reflex Fysiotherapie samen met vrijwilligers van de haal- en breng service Heteren. Iedereen kan meedoen en de wandeling is helemaal gratis. Ook krijgt elke deelnemer een mooi T-shirt van Overbetuwe Beweegt, zodat alle wandelaars duidelijk zichtbaar zijn. Heb je interesse in deze gezellige wandelontmoeting? Meld je dan aan via c.migo@unieksporten.nl onder vermelding van je naam, leeftijd, beperking en mailadres vóór maandag 20 juni. Er is maximaal plek voor 35 wandelaars. Vol = Vol. 

Wilt u meer informatie over de wandeling, dan kunt u contact opnemen met het c.migo@unieksporten.nl of Chantal Migo 026- 3523850

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×