Direct door naar content

Gratis Golfclinic

29 augustus 2016

Op maandag 29 augustus organiseert de Going4Golf Foundation by Monique Kalkman, in samenwerking met golfclub Old Course Loenen en Fonds Gehandicaptensport een leuke en sportieve golfclinic. Deze clinic is bedoelt om mensen met een handicap kennis te laten maken met de golfsport en is voor iedereen met een handicap toegankelijk, jong en oud!

Wij gaan je leren welke mogelijkheden er zijn om te golfen en middels verschillende spelelementen word je begeleid door een professionele golfspeler. Een van de begeleiders is Monique Kalkman, founder van de Going4Golf Foundation, voormalig meervoudig Paralympische- en wereldkampioen tafel- en rolstoeltennis. Als ambassadeur van Fons Gehandicaptensport helpt zij met het verzorgen van de golfclinic dat voorziet in allerlei uitdagingen op ieders niveau. We maken geen onderscheid in handicap, iedereen kan meedoen!

De dag begint om 09:30 uur en is volledig verzorgd met sportieve activiteiten op de golfbaan. Na het ontvangst vertrekken jullie om 10:00 uur naar de driving range voor de (eerste) kennismaking met een golfclub. De clinic wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch in het mooie clubgebouw van Old Course Loenen en zal rond 13:00 uur afgelopen zijn.

Heb jij een handicap en wil jij kennismaken met de golfsport GRATIS meedoen aan deze leuke dag? Graag nodigen wij jou van harte uit op maandag 29 augustus. Heb je een vriend, vriendin, huis- of teamgenoot, broer of zus met een handicap die nog niet golft? Meld hem of haar dan nu aan. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen voor inschrijving beschikbaar, dus wees er snel bij!

Inschrijven en/of info: 
Debby@going4golf.nl 
www.going4golf.nl 
06-54387365

Locatie:
Golfbaan Old Course Loenen
Rijksstraatweg 171
Loenen aan de Vecht

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×