Direct door naar content

Autisme belevingscircuit ook voor trainers en coaches

10 januari 2017

Op dinsdag 10 januari 2017 van 19.30 tot 21.30 uur organiseert het Goed voor elkaar team Westervoort in samenwerking met MEE expertisecentrum het ‘Autisme Belevingscircuit’.

Het Autisme Belevingscircuit is een workshop bestaande uit 10 opdrachten. Elke opdracht in dit circuit probeert je een autistische ervaring te laten opdoen, steeds gekoppeld aan een tip voor autismevriendelijkheid. 

Het ABC is ontworpen om op een speelse manier kennis te maken met de manier waarop mensen met een autisme spectrum stoornis in het leven staan. Hoe kunnen we autisme beter begrijpen als we het zelf niet eerst voelen? Hoe zou het zijn om vast te lopen omdat concrete communicatie ontbreekt? Hoe zou mislukken voelen omdat er te veel prikkels in één keer binnenkomen? Hoeveel frustraties zouden opwellen als je telkens met je hoofd tegen een muur botst omdat je geen overzicht hebt? Laat je misleiden door jouw zintuigen, ontdek wat kan en niet kan. Het ABC maakt dat je mensen met ASS beter leert begrijpen. Het ABC bestaat uit tien opdrachten en de gehele workshop duurt circa 2 uur

Voor wie?
MEE Gelderse Poort verzorgt het ABC voor familie, klasgenoten, collega’s, vrienden van mensen met (ASS), voor bedrijven, instellingen, verenigingen, scholen en andere organisaties.

Locatie:
Kulturhus Westervoort, zaal de Fokkemaat 
Rivierweg 1, 6932 KA Westervoort

Navigatieadres:
Nieuwhof 2, Westervoort

Aanmelden: 
Voor 5 januari 2017 bij Rik Hollak, rik.hollak@westervoort.nl of 0610606945. Vragen? Neem gerust contact op. Geef je snel op, want vol=vol. 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×