Direct door naar content

Informatiebijeenkomst DSV VenloStormt

25 april 2017

Graag nodigen wij jou uit voor een informatiebijeenkomst voor mensen met een fysieke beperking op dinsdag 25 april in het stadskantoor te Venlo om 19.30 uur.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Team No Limits, IKS en VenloStormt. Team No Limits is het ambassadeursteam van het Revalidatiefonds en doet mee aan grensverleggende sportevenementen waaronder dit jaar VenloStormt. Tijdens de bijeenkomst delen rolstoelgebruiker Sebastiaan van Nieuwenhuizen en wereldkampioen obstacle runner (in team verband) John de Haan hun ervaringen. Zij leggen uit waarom een fysieke beperking absoluut geen reden hoeft te zijn om je ervan te weerhouden deel te nemen aan DSV VenloStormt. Zo zijn het bestormen van hindernissen en onverharde terreinen met één hand, prothese, krukken of rolstoel uitdagingen die Team No Limits niet uit de weg gaat. Team No Limits daagt je uit om samen met hen te stormen over het parcours van DSV VenloStormt op 11 juni aanstaande.

De gastsprekers gaan in op praktische vragen die mensen met een fysieke beperking kunnen hebben bij hun overweging om deel te nemen. Daarnaast zal de organisatie van VenloStormt een toelichting geven op het parcours, de diverse afstanden en de hindernissen waarbij Team No Limits de ogenschijnlijk praktische onmogelijkheden van commentaar zal voorzien.

Laat een fysieke beperking je er absoluut niet van weerhouden om deel te nemen aan VenloStormt. Grrrr… Tot dinsdag!

Programma

  • 19.00 uur inloop
  • 19.30 uur aanvang
  • 20.00 uur presentatie parcours en hindernissen
  • 20.20 uur interview met
  • Sebastiaan van Nieuwenhuizen en John de Haan
  • 20.45 uur vragen
  • 21.00 uur einde

Aanmelden
In verband met de organisatie verzoeken we jou vooraf aan te melden via mail naar info@venlostormt.nl.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×