Direct door naar content

NSGK RaceRunning Cup

03 juni 2017

Zaterdag 3 juni zal de NSGK RaceRunning Cup plaatsvinden bij AV Spirit, Sportparkweg 2 in Lelystad! De Cup staat open voor iedereen vanaf zes jaar (dus ook voor volwassenen). Het programma bestaat uit twee onderdelen: een clinic (van 11 tot 12 uur) en wedstrijden (vanaf 13 uur). Iedereen mag aan beide onderdelen meedoen, maar je kunt ook alleen voor de clinic, of alleen voor wedstrijden kiezen. Eventueel kun je dit op de dag zelf nog besluiten.
 
Clinic: Tijdens de clinic kun je de RaceRunner voor het eerst proberen, of krijg je een training van een coach van een van de deelnemende verengingen. De clinic duurt ongeveer een uur zodat iedereen de tijd krijgt om de Racerunner echt uit te proberen of nog extra te trainen. Er worden wedstrijden gehouden op de 100, 200, 400 en 800 meter. Je kunt aan alle afstanden meedoen, of een keuze maken. Als je aan alle afstanden deelneemt, kun je gaan voor het allround kampioenschap waarbij je de wisselbeker kunt winnen!

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Kijk voor meer informatie of om in te schrijven op de website van de NSGK RaceRunning Cup 2017

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×