Direct door naar content

Uniek Wandelen tijdens Vierdaagsefeesten

20 juli 2017

Gedurende het jaar worden er in Nijmegen wekelijks op vaste tijden wandelingen voor mensen met een beperking georganiseerd. De kers op de wandeltaart is een speciale wandeling door Nijmegen tijdens Vierdaagsefeesten op donderdag 20 juli 2017. Iedereen met een beperking is bij deze uitgenodigd om deel te nemen.

Uniek Wandelen is meer dan wandelen
De prachtige wandeltocht van 5 kilometer start op Kelfkensbos en loopt via de Waalbrug richting het Stadseiland naar de Snelbinder, de Waalkade en de Voerweg. In stijl wordt er weer gefinisht op Kelfkensbos, met uiteraard gladiolen en medailles. Het platform Uniek Wandelen regio Nijmegen is een initiatief van enkele Nijmegenaren en heeft als doel om het gestructureerd wandelen van mensen met een (verstandelijke) beperking te stimuleren en te ondersteunen. Het motto is: meer bewegen voor een betere gezondheid, meer frisse lucht en een sterker gevoel van eigenwaarde.

Trek de stoute (wandel)schoenen aan!
Uniek Wandelen regio Nijmegen wordt gedragen door enkele vrijwilligers in nauwe samenwerking met ‘Uniek Sporten regio Nijmegen’. Iedereen is welkom om mee te wandelen op donderdag 20 juli 2017. De wandeling start om 14.00 uur. Trek jij de stoute wandelschoenen aan? Deelname is alleen mogelijk met begeleiding.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×