Direct door naar content

VondelGames 2017!

09 september 2017

Op zaterdag 9 september vinden voor de derde keer de VondelGames plaats, een sportevent in het Amsterdamse Vondelpark voor iedereen (volwassenen en kinderen) met of zonder een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte. Lopend, rijdend, rollend, fietsend, rennend? Iedereen kan meedoen, want je kiest je eigen activiteit en afstand! 

Kidsrun (on Wheels): Doe jij mee met de Kidsrun van de VondelGames? Loop of ren je 600 of 1200 meter?

Vondelwalk: Wandel met of zonder hulpmiddel, 600, 1200 of 1800 meter op het VondelGames parcours en zet je beste tijd neer!

Parkrun: De Vondelgames Parkrun biedt veel mogelijkheden. De afstanden: 2.2 km, 4.4 km, 6.6 km, 8.8 km en 11 km zorgen ervoor dat er voor iedereen een haalbare afstand is!

Vondel on Wheels: Tijdens deze race wordt het parcours opengesteld voor alle soorten fietsen of andere vervoersmiddelen op wielen. Denk aan 3-wielers, handbikes, ligfietsen, tandems, rolstoelen, elektrische rolstoelen e.d. Doel van deze wedstrijd is om gedurende 45 minuten zoveel mogelijk meters te maken.

Vondelparkrace: Kijk en geniet van de snelheid en echte topsport op ons parcours met razendsnelle handbikes! De paralympiër Jetze Plat neemt voor het eerst deel aan de VondelGames!

Kijk voor het hele programma en/of om je in te schrijven op www.vondelgames.nl.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×