Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK

Wie is jouw sporttalent van het jaar? Nomineer nu op unieksporttalent.nl!

Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Agenda

Agenda

Melderslo Kennedymars

19 augustus 2017
Melderslo Kennedymars

De Melderslose Kennedymars biedt ook wandelaars met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de mogelijkheid om te wandelen.

In samenwerking met Iedereen kan Sporten Noord-Limburg biedt de Melderslose Kennedymars de X-loop wandelaars de mogelijkheid om aan de 10km mars deel te nemen. Dit is speciaal voor wandelaars met extra begeleiding.

Het is een wandeltocht over een afstand van 10 km over verharde wegen door Melderslo die ook geschikt is voor rolstoel gebruikers.... Mocht u onder begeleiding van een buddy willen wandelen dan kan de buddy zich kosteloos inschrijven.

X-loop deelnemers kunnen natuurlijk ook deelnemen aan de andere wandelafstanden. Naast de goede verzorging op de diverse rustposten, is de medische verzorging wederom in handen van het Rode Kruis. Daarnaast is er een ervaren team van masseurs aanwezig op de diverse posten.

« Terug naar overzicht
Selecteer je gemeente
×