Direct door naar content

Kom naar de Sport-In Fun Experience!

28 december 2017

Het is weer zo ver! De voorbereidingen voor de Sport-In Fun Experience zijn al weer in volle gang. Deze inmiddels 19de editie van de Sport-In gaat plaats vinden op 28 en 29 december 2017 in het Kennemer Sportcenter in Haarlem.

Dit sportfestijn is voor kinderen van 3 t/m 13 jaar. Op donderdag 28 december gaan we voor de 10de keer  van 12.00 uur tot 16.30 uur kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking bij dit sportfestijn betrekken (6 t/m 18 jaar). Er is een aangepast sportprogramma waar alle kinderen aan deel nemen. Integratie staat voor ons deze dag centraal. Voor € 7,50 kunnen kinderen deelnemen aan 4 verschillende sportclinics en daarnaast kunnen ze zich vermaken in de Funhal.

Mocht uw zoon/dochter buiten de leeftijdscategorie vallen, maar wel graag mee willen doen, dan kan dat in overleg met de regiomedewerker Aangepast Sporten van SportSupport.

De kinderen zullen met een aparte begeleider meedoen in de bestaande clinics. Daarbij is er begeleiding deze dag aanwezig, waarbij gestreefd wordt naar een 1 op 4 begeleiding. U kunt altijd contact met ons opnemen als uw zoon/dochter deze dag graag zou komen sporten, maar een ander soort begeleiding nodig heeft. We gaan dan samen op zoek gaan naar een gepaste oplossing.
Ook voor broertjes en zusjes is het mogelijk om deze dag mee te komen sporten.

U kunt uw zoon/dochter online inschrijven via: www.jeugdsportpas.nl

Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor deze middag die een affiniteit hebben met het aangepast sporten. Mocht u het leuk vinden om deze dag kinderen te begeleiden bij de diverse sportclinics, dan kunt u dit aangeven in het online inschrijfformulier of contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 023-5260302 of kblom@sportsupport.nl  o.v.v. aangepast sporten.

Terug naar agendaoverzicht
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×