Direct door naar content
Rolstoelbasketbaltoernooi voor bedrijven afbeelding nieuwsbericht

Rolstoelbasketbaltoernooi voor bedrijven

Van: 01 juni 2018 Tot: 01 juni 2018

Op vrijdag 1 juni organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met Basketball Experience Nederland een rolstoelbasketbal-bedrijventoernooi. Ga met andere bedrijven de strijd aan tijdens dit sportieve team-uitje.

U neemt deel aan een bijzondere sportieve ervaring met collega's en ondersteunt hierbij ook een goed doel. Stichting Basketball Experience Nederland zet zich in om rolstoelbasketbal in Nederland op de kaart te zetten en verder te professionaliseren. 

Naast het sportieve gedeelte is er op deze dag ook een netwerklunch met een inspirerende presentatie van een speler uit het nationaal rolstoelbasketbalteam.

  • Wanneer: vrijdag 1 juni 2018 van 10.00 - 12.00 uur
  • Waar: Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp

Kosten voor de clinic bedragen 600,- euro per team (5 - 8 personen) en de clinic is inclusief lunch, donatie, presentatie en wedstrijdkleding.

Voor meer informatie neem contact op met Rene Romeijn van Team Sportservice Haarlemmermeer via rromeijn@teamsportservice.nl of 023 - 205 5500

 

 

Stichting Basketball Experience Nederland zet zich in om rolstoelbasketbal in Nederland op de kaart te zetten en verder te professionaliseren. 

×