Direct door naar content

Lopen, fietsen en zwemmen voor het Revalidatiefonds

25 augustus 2018

Houd je van grenzen verleggen? Ben je sportief? Heb je wel of geen handicap? Geef je dan op voor de Sponsor Team Triathlon van het Revalidatiefonds op zaterdag 25 augustus 2018. De Sponsor Team Triathlon is onderdeel van de 36e Triathlon Veenendaal. Samen met jou en alle andere sporters gaan we een bedrag bij elkaar lopen, fietsen en zwemmen voor het Revalidatiefonds.

De Sponsor Team Triathlon, een kwart team-triathlon, is toegankelijk voor mensen met en zonder beperking: o.a. handbikers, rolstoelers, duozwemmers/-lopers en tandemrijders worden van harte uitgenodigd om in actie te komen. Bij de Sponsor Team Triathlon vorm je met drie (of twee, waarbij 1 persoon 2 onderdelen voor zijn rekening neemt) sporters een team dat mag bestaan uit dames en heren, jongens en meisjes (vanaf 16 jaar). De eerste sporter werkt het zwemonderdeel (1 km) af, de tweede sporter het onderdeel fietsen (40 km) en de derde sporter het laatste onderdeel lopen (10 km). Het parcours is geschikt voor alle handicaps: begeleid lopen & zwemmen, tandem, handbike, blades of rolstoel.

Het Revalidatiefonds financiert met het opgehaalde bedrag rolstoeltrainingen. Deze trainingen leveren een grote bijdrage aan de zelfstandigheid van mensen die rolstoel gebonden zijn. De rolstoeltrainingen die het Revalidatiefonds geeft leert rolstoelgebruikers bijvoorbeeld hoe ze een stoep, een roltrap en zelfs reguliere trappen kunnen bedwingen met hun rolstoel. Een jonge deelnemer: “Je wordt er zelfverzekerder van en je leert omgaan met je rolstoel en je kan dingen beter zoals de stoep op en af. Als je bijvoorbeeld alleen op stap bent, dan is het handig dat je het zelf kan.”

Interesse? Volg dan de volgende stappen:

  • Schrijf je in bij de Triathlonbond.
  • Vink in het aanmeldformulier aan dat je fundraiser wilt zijn voor het Revalidatiefonds.
  • Je ontvangt een bevestigingsmail van je aanmelding.
  • Als je voor ons in actie komt, ontvang je een mail met uitleg over hoe je je eigen team- en actiepagina kunt aanmaken.

Het inschrijfgeld bedraagt: 45,00 euro per team + 7,75 per team voor een daglicentie (NTB, wielerunie, atletiekunie) mocht je daar niet over beschikken. Deze serie start om 12.45 uur.

Meld je nu aan met een team voor de Sponsor Team Triathlon en start je eigen actie. Voor elk teamlid ligt een uniek shirt klaar!

Heb je vragen? Mail het revalidatiefonds. 

×

Zoeken

De website wordt doorzocht