Direct door naar content

CP-voetbal scoutingdag

Van: 17 maart 2018 Tot: 18 maart 2018

Heb jij CP of NAH en wil je kans maken onderdeel te worden van het Nederlands CP-team? Kom dan naar de CP-voetbal Scoutingsdag op zaterdag 17 maart op de KNVB Campus in Zeist!

Wie zoeken we? We zijn op zoek naar talentvolle, hardwerkende en ambitieuze voetballers met CP of NAH die met grote trots het Oranjeshirt willen dragen! De CP-voetbal Talentendag 's Ochtends word je eventueel gekeurd zodat we een indicatie krijgen van de klasse waar jij in zou kunnen vallen. Deze keuring bestaat o.a. uit een gedeelte op de massagetafel, oefeningen op het veld en het bekijken van je spel en bewegen tijdens de training en wedstrijd.

Het volledige programma ziet er als volgt uit: 09.00 – 11.00 uur Bezoek aan officiele classifier 11.30 – 12.30 uur Training 12.30 – 13.00 uur Lunch (verzorgd door de KNVB) 13.15 – 14.15 uur Onderlinge wedstrijd 14.15 – 14.30 uur Afsluiting Over CP-voetbal

CP-voetbal wordt gespeeld door voetballers die als gevolg van een hersenbeschadiging een motorisch probleem hebben. De beschadiging is meestal het gevolg van een geboortetrauma (Cerebrale Parese), maar kan zich ook later voorgedaan hebben door bijvoorbeeld hersenbloeding, herseninfarct of hersentumor. Spelers die in coma hebben gelegen en hier een licht motorisch probleem aan hebben overgehouden (NAH) komen ook in aanmerking voor het CP-team. Meer info vind je in dit filmpje.

AANMELDEN VOOR
DE CP-VOETBAL SCOUTINGSDAG VIA
WWW.CPVOETBAL.NL

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?
NEEM DAN CONTACT OP MET GUY STEENWEG:
GUY.STEENWEG@KNVB.NL

 

 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×