Direct door naar content

Autimse info markt en de Auti-Maatjes in Gigant

04 april 2018

AUTISME INFORMATIEMARKT
Naast de voorstelling (waarover later meer) van de Auti-Maatjes organiseert Wende ook een autisme informatiemarkt. De informatiemarkt is bedoeld om belangstellenden kennis te laten maken met de vele verschillende organisaties in Apeldoorn en omgeving die diensten aanbieden op het gebied van ondersteuning bij autisme. We willen bezoekers de gelegenheid geven organisaties te treffen die zich richten op het verstrekken van informatie en advies, opvoeding en onderwijs, vrije tijd, begeleiding, zorg en wonen. De informatiemarkt begint om 17:45 is voor iedereen gratis toegankelijk.

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie en het volledige programma kijkt u op de website van Wende coffee and drinks. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Roy Felix via 06 - 10429999.

ADRES
Gigant, markant in cultuur
Nieuwstraat 377 7311 BR Apeldoorn

DE VOORSTELLING
De Auti-Maatjes rekenen woensdag 4 april af met alle mogelijke vooroordelen en clichés rondom autisme met hun twee uur durende voorstelling “F*ck You Rain Man!” Veel mensen met autisme worden tot op de dag van vandaag achtervolgd en geconfronteerd met vaak ongewenste vooroordelen rond autisme. Met zang, muziek, monologen en samenspraken heeft de voorstelling alle ingrediënten in zich om u op een andere wijze kennis te laten maken met autisme. Beleef autisme door de ogen van Jeroen en Robert.

TICKETS VOOR DE VOORSTELLING
De prijs van een ticket voor de voorstelling van de Auti-Maatjes bedraagt € 2,00 en zijn te koop via de website van Gigant, markant in cultuur. Tickets zijn ook te koop aan de kassa van Gigant. Aanvang voorstelling: 19:00 uur.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×