Direct door naar content

De buddy obstacle run

07 juli 2018

Op zaterdag 7 juli 2018 vindt de eerste Buddy Obstacle Run plaats! We dagen jongeren, gezinnen, sporters en gehandicapte jongeren uit om de uitdaging aan te gaan om zowel fysiek als mentaal je grenzen te verleggen.

Bij de Buddy Obstacle Run komt plezier en sporten samen in een prachtig natuurgebied. Alle deelnemers gaan de strijd aan met diverse hindernissen op verschillende afstanden van 3km en 7km. De snelle beslissers kunnen gebruik maken van het early bird tarief. Inschrijven voor het 3km parcours is mogelijk vanaf 8 jaar, onder begeleiding van een volwassen. Deelnemers tot 12 jaar zullen een aangepast parcours volgen tijdens deze 3 km en de Berkel niet overgaan. Inschrijven voor het 7km parcours kan vanaf 12 jaar.

Daarnaast is er een Helden parcours van 2km waar mensen met een handicap aan deel kunnen nemen en eventueel met behulp van een Buddy de hindernissen overwinnen.

Overtuig je vrienden, familie en kennissen, ga samen de uitdaging aan en overwin de obstacles van de Buddy Run!

Naast een fantastische belevenis wordt met deze run aandacht gevraagd voor de slopende stofwisselingsziekte Batten, een ziekte waardoor kids al op jonge leeftijd komen te overlijden. Wil je op de hoogte blijven van de Buddy Run volg ons dan op facebook, instagram en twitter!

Ga de challenge aan en schrijf je nu in door een mail te sturen. Klik hier voor meer informatie.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×