Direct door naar content

Doe mee aan de X-triathlon in Venray!

17 juni 2018

Wil je graag meedoen met een triathlon? Maar denk je dat dat niet kan door je beperking? Dan heb je het mis! Iedereen Kan Sporten en MEE organiseren een X-triathlon. De X-triathlon is voor mensen met een beperking vanaf 8 jaar die wonen in Noord Limburg.

Wat is de X-triathlon?
Triathlon is een wedstrijd die bestaat uit drie sporten: zwemmen, fietsen en hardlopen. Bij de X-triathlon houden we rekening met je beperking. Bijvoorbeeld: De afstanden zijn korter. De tijd is langer. Fietsen kan ook met een handbike. Rollen in plaats van rennen. En je buddy mag voor je zwemmen als je het zelf echt niet kunt. Er is een wedstrijdparcours en een recreantenparcours. Je kiest zelf aan welk parcours je mee wilt doen.

Meedoen kan altijd
Heb je een dwarslaesie, een vorm van autisme, één arm of been? Heb je een verstandelijke beperking, ben je blind of doof? Heb je niet-aangeboren hersenletsel of een andere beperking? Ook voor jou is meedoen aan de X-triathlon mogelijk! Alleen of met hulp van een of meer buddy’s. Voor elke beperking vinden we een oplossing, zodat je mee kunt doen aan dit sportevenement.

Meld je aan!
Doe mee aan de X-triathlon op zondag 17 juni 2018 in Venray. Je betaalt € 10,00 inschrijfgeld. Daarvoor krijg je een fantastische dag met startbewijs, lunch, drinken, T-shirt en medaille! En je buddy doet gratis mee. Op de website lees je meer en meld je je aan.

Heb je vragen? Bel dan met Eric Brueren van Iedereen Kan Sporten: 06 115 289 85.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×