Direct door naar content

Tweede editie van DownTown Ophelia in Aalsmeer

02 juni 2018

Op zaterdag 2 juni vindt de tweede editie van DownTown Ophelia plaats in Aalsmeer. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze doelgroep staat op deze feestelijke dag in het middelpunt en gaat aan de slag bij verschillende winkels en horecagelegenheden. Maar er is die dag meer te doen in de Ophelialaan. Team Sportservice is aanwezig en zal in samenwerking met een aantal sportaanbieders verschillende sportieve clinics verzorgen.  

Sport is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Op 2 juni zijn Chungdokwan (taekwondo), Meerdance & Events (zumba) en hockeyvereniging Myra aanwezig om clinics te verzorgen. Kom gezellig langs en doe mee met deze leuke sportactiviteiten.

Sportadvies
Heb je een (lichamelijke en/of verstandelijke) beperking en weet je niet goed welke sport je kunt of wilt beoefenen? Kom dan op 2 juni langs bij de stand van Team Sportservice voor advies. Wij denken graag met je mee en geven je informatie over verschillende sportmogelijkheden in de regio. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Wout Werker, regioconsulent Aangepast Sporten van Team Sportservice, via 023 – 205 5500 of wwerker@teamsportservice.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van DownTown Ophelia

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×