Direct door naar content

Kom naar de open dag van SailWise in Elahuizen

30 juni 2018

Jaarlijks organiseert SailWise een open dag in Elahuizen, waarbij je een kijkje kan nemen in de volledig aangepaste appartementen van It Sailhûs én waar je aan boord kunt kijken van catamaran Beatrix in Elahuizen. Een mooie gelegenheid om eens sfeer te proeven, te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de volledig aangepaste "zorg" appartementen met eigen ogen te bekijken. Zéker weten dat je enthousiast raakt bij het zien van zoveel comfort en gezelligheid. Je krijgt meteen zin om hier je vakantie door te brengen!
Je bent van harte welkom!

Wanneer: 
Zaterdag 30 juni 2018 tussen 10.00 en 17.00 uur.

Waar:
Appartementen it Sailhûs / catamaran Beatrix
Mardyk 11, 8581 KG Elahuizen
Klik hier voor de route.

Meer over it Sailhûs:
'De uitdaging opzoeken op of om het water, relaxen en genieten van een mooi uitzicht. Maar ook gezellig shoppen, musea bezoeken of een terrasje pakken; het kan allemaal'.

Geniet van Friesland en de Friese Meren in onze prachtige en ruimte appartementen in It Sailhûs: De wind door je haren, buiten actief bezig zijn op en om het water en grenzen verleggen. Genieten van de mooie Friese natuur, cultuur snuiven en sûkerbôle eten. Ontdek Friesland vanuit een van de appartementen in het unieke watersportcentrum It Sailhûs.

Van alle comfort voorzien en volledig toegankelijk: It Sailhûs beschikt over vier prachtige, volledig toegankelijke 4- tot 6-persoons  appartementen. De appartementen zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort: naast een grote woonkamer zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. Elk appartement is rolstoeltoegankelijk en onder andere voorzien van hoog/laag bedden en sanitair, tillift en een toegankelijke keuken.

Prachtig uitzicht over de Fluessen: It Sailhûs ligt direct aan het water. Je kan daar zo wegzeilen of op het grote terras aan de haven genieten van het prachtige uitzicht over de Fluessen. 

Aanmelden:
Je kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen, maar aanmelden mag natuurlijk ook. Dan graag een mail sturen. Vermeld daarin je naam en je telefoonnummer, maar ook de naam van de persoon die je mogelijk als begeleider mee wilt nemen. Tijdens deze dag kunnen wij helaas geen ADL-hulp bieden.

×

Zoeken

De website wordt doorzocht