Direct door naar content

Kom naar de SailWise open dag op watersporteiland Robinson Crusoe

21 juli 2018

Jaarlijks organiseren wij een open dag op het watersporteiland Robinson Crusoe in Loosdrecht. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met dit unieke plekje. Het avontuur begint al als je met onze pont overvaart naar het eiland. Deze tocht geeft je een prachtige indruk van de Loosdrechtse plassen. Bij de aanblik van ons paradijselijke eiland, gaat je hart vast sneller kloppen. Na een kopje koffie word je rondgeleid door een enthousiaste vrijwilliger, deelnemer of bemanningslid. Zij zullen je uitgebreid vertellen wat de mogelijkheden zijn van het eiland. Vol mooie verhalen en indrukken vaar je daarna weer terug naar wal.
Je bent van harte welkom!

Wanneer
Zaterdag 21 juli tussen 10.00 en 16.30 uur

Waar
Watersporteiland Robinson Crusoe
Oud Loosdrechtsedijk 253, 1231 LZ, Oud Loosdrecht.
Klik hier voor de route.

Neem alsjeblieft de tijd om bij de opstapplek te komen zodat we op tijd kunnen vertrekken. Bij een gemiste afvaart zul je moeten wachten tot de volgende pont. De vertrektijden van de pont vanaf de steiger van het Fletcher (voorheen Princess Hotel) zijn om 10.00 uur, 11.30 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur.
De terugvaarten naar de wal vertrekken om 11.10 uur, 12.40 en 14.40 uur en om 16.30 uur.

Meer over Robinson Crusoe
‘Vakantie op Robinson Crusoe is een plek om je grenzen te verleggen en vrienden voor het leven te maken’

Uniek watersportcentrum: De verblijfsaccommodatie op het watersporteiland Robinson Crusoe is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk. Het biedt plaats aan maximaal 23 gasten bij meerdaagse zeiltochten en maximaal 30 gasten bij dagactiviteiten. Er zijn één-, twee- en vierpersoonskamers, waarvan een aantal voorzien zijn van een in hoogte verstelbaar bed. Alle sanitaire voorzieningen zijn uitgerust met de nodige aanpassingen, zoals een douchebrancard, een in hoogte verstelbaar toilet en een verrijdbare tillift. De accommodatie heeft bovendien een professionele keuken, een verblijfsruimte met gezellige haardkachel én een groot terras met een prachtig uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. Daarnaast is er een sportveld en een eigen haventje.

Complete mix van watersporten: Ooit gedroomd van catamaranzeilen in een trapeze, nachtzeiltochten of kanoën bij zonsopgang? Of ga je liever waterskiën, surfen of er helemaal alleen met een zeilbootje op uit? Het kan allemaal op ons watersporteiland Robinson Crusoe. Dit unieke eiland met gezellige accommodatie ligt midden in de Loosdrechtse Plassen. Je kunt hier als beginner kennismaken met alle vormen van watersport, of als gevorderde je favoriete watersport beoefenen. Kies alleen, of samen met familie en vrienden voor een actieve week of een weekend vol sportieve uitdagingen. 

Iedereen kan watersporten: SailWise biedt vakantieweken en -weekenden voor mensen met een lichamelijke of zintuiglijke beperking, en weken voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast zijn er ook speciale themavakanties, zoals een internationale of jongerenweek. Alle watersportactiviteiten worden begeleid door een team van enthousiaste en goed opgeleide watersportinstructeurs. Deze vrijwilligers zorgen samen met de bemanning voor een veilig en onvergetelijk verblijf op het eiland.

Aanmelden
Kom vrijblijvend een kijkje nemen! Even aanmelden hiervoor is wel gewenst. Graag een mail sturen. Vermeld het tijdstip dat je wilt overvaren en je naam en telefoonnummer, maar ook de naam van de personen die je mogelijk als begeleider mee wilt nemen. Tijdens deze dag kunnen wij helaas geen ADL-hulp bieden.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×