Direct door naar content

Blind varen op je gevoel op de tweemastklipper Lutgerdina

07 oktober 2018

In september en oktober organiseert SailWise speciale kennismakingsdagen voor mensen met een visuele beperking. Wil jij ook ervaren hoe het is om te zeilen met de zon in je gezicht, de wind door je haren, dan ben je van harte welkom op één van de kennismakingsdagen ‘Blind varen op je gevoel’. We nodigen je van harte uit om mee te varen met de tweemastklipper Lutgerdina.

Kosten (incl. lunch)
€ 10,00 per persoon als je blind of slechtziend bent.
€ 25,00 per persoon voor als je als begeleider mee gaat *
dit kan alleen indien er ruimte is.

Wanneer
7 oktober 2018               

Waar
Tweemastklipper Lutgerdina
Dag en nacht op het water: Vanaf het moment dat je aan boord komt van klipper de Lutgerdina, laat je een week lang alle dagelijkse beslommeringen achter je. Met deze prachtige tweemastklipper kiezen we een week lang het ruime sop. Heerlijk zeilen, droogvallen op het Wad, gezellige haventjes bezoeken, midden op het water voor anker om van de sterrenhemel te genieten, nachtzeilen: het kan allemaal! 

Zelfstandigheid: De Lutgerdina is een volledig aangepaste klipper, waardoor je actief deelneemt aan het zeilen. Ook ben je samen met de groep verantwoordelijk voor het reilen en zeilen aan boord, waarbij je zoveel mogelijk zelfstandig doet. Daarbij staat gezelligheid voorop. Uiteraard zijn er goed opgeleide bemanningsleden aan boord die je de fijne kneepjes van het zeilen leren. Ook gaan er ervaren vrijwilligers mee die je waar nodig kunnen ondersteunen. 

De kennismakingsdagen worden begeleid door een professionele staf en vrijwilligers. Zij zorgen gezamenlijk voor de invulling van alle noodzakelijke randvoorwaarden, ADL-hulp en begeleiding die je nodig hebt. Voor programma, vervoer, begeleiding en aanmelding klik hier.

Bekijk hier een docu van twee slechtziende deelnemers van SailWise:

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×