Direct door naar content

Sport- en Speldag in Roermond

23 juni 2018

Op zaterdag 23 juni vindt in en rondom sporthal Jo Gerris de vierde Sport- & Speldag plaats voor iedereen met een beperking. Om 13.00 uur is de gezamenlijke warming up. Vervolgens zullen verschillende sportverenigingen uit Roermond en omgeving het activiteitenprogramma verzorgen waaraan iedereen kan meedoen. Naast dit aanbod zijn er tal van nevenactiviteiten waaraan zowel deelnemers als broertjes/zusjes mogen deelnemen. Zo is er o.a. een knutselhoekje en springkussen. Al deze activiteiten vinden plaats in en rondom de Jo Gerris hal.

Van 14.00 tot 15.00 uur is er een zwemactiviteit. Deze activiteit zal plaatsvinden in het 25-meterbad van zwembad De Roerdomp. Het zwembad ligt op loopafstand van de Jo Gerris hal.

Omstreeks 16.00 uur komt het actieve gedeelte ten einde en start de feestelijke afsluiting. Wie de feestelijke afsluiting gaat verzorgen is nog een verrassing!

Deelname is gratis. De dag wordt georganiseerd door Stichting Sportdag Roermond, PSW Vrije Tijd, Daelzicht, Iedereen Kan Sporten, Stichting Gehandicapten Platform Roermond, de Mutsaersstichting, Stichting Downsyndroom on Tour en Sportservice Roermond.

Uiteraard mag u deze mooie dag niet missen! Voor meer informatie, vragen en/of aanmeldingen kunt u contact opnemen via; paulineschrooten@roermond.nl / 06-30202582. Let op; er is een beperkt aantal plaatsen voor de zwemactiviteit.

Terug naar agendaoverzicht

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×