Direct door naar content

Recordpoging rolstoel discodansen tijdens de Libelle Zomerweek

21 mei 2018

De 22ste editie van Libelle Zomerweek staat voor de deur! Vanaf 21 mei kun je zeven dagen lang met je moeder, zus, vriendin of collega naar het grootste buitenevent voor vrouwen. Het thema is DISCO LOVE dus dat wordt shoppen, meezingen met bekende artiesten en genieten in een kleurrijke seventies-sfeer. En: dit jaar gaat Libelle de uitdaging aan en wordt er een recordpoging rolstoel discodansen georganiseerd. Want Libelle is er voor iedereen!

DISCO LOVE
Tijdens Libelle Zomerweek 2018 staat het strand van Almere in het teken van DISCO LOVE. In de hoofdtent op het Libelle-plein zijn fantastische optredens van bekende artiesten zoals Lange Frans, Diggy Dex en Charly Luske. En natuurlijk Boney M. die de opening verzorgt. Iedere dag om 17.00 gaat het dak eraf tijdens het Happy Hour, met bekende dj’s zoals Barry Paf en Gijs Staverman die de fijnste disconummers draaien. De optredens worden afgewisseld met daverende modeshows van bekende merken mét discomuziek.

Libelle Zomerweek voor iedereen
Libelle is voor alle vrouwen van Nederland en dus is de Libelle Zomerweek voor iedereen toegankelijk! Dit jaar is er daarom nog meer aandacht besteed aan mindervalide bezoekers zodat ook zij kunnen deelnemen aan activiteiten. Libelle Zomerweek zal feestelijk worden geopend met een recordpoging rolstoel discodansen. Op 21 mei om 12.00 uur gaat deze challenge van start en is er een te gekke choreografie opgezet zodat alle deelnemers hun disco moves kunnen laten zien. De rolstoelverenigingen dragen dit initiatief een warm hart toe, de aanmeldingen stromen binnen, dus het belooft een fantastisch spektakel te worden.

Ga met ons de challenge aan om met zoveel mogelijk mensen te rolstoeldansen op de Libelle Zomerweek. Meld je aan en ontvang een gratis toegangskaart en parkeerkaart voor jezelf en iemand anders. Na het rolstoeldansen kun je samen met je moeder, dochter of vriendin genieten van een gezellig dagje Zomerweek! Aanmelden kan nog vóór 15 mei via srn@rolstoeldansen.nl.

Over Libelle Zomerweek
Dit jaar worden meer dan 83.000 Libelle-vrouwen verwacht die samen van 21 tot en met 27 mei op het Almeerderstrand een onvergetelijk discofeest gaan vieren. Lekker eten, standjes met de leukste producten, meer dan 16.000 workshops, geweldige artiesten en héél veel swingende muziek maken het feest compleet. Geef jezelf een complete metamorfose bij Rob Peetoom of laat je meeslepen door de merengue, de nationale dans van de Dominicaanse Republiek. Een bezoek aan de Libelle Zomerweek is een dag lang genieten en bijkletsen met je moeder, zus, vriendinnen, collega’s én de Libelle-redactie.

Terug naar agendaoverzicht

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×