Direct door naar content

Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag

16 juni 2018

Op zaterdag 16 juni 2018 staat de tweede Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag op het programma. Deze dag is voor IEDEREEN! 

In samenwerking met de Nederlandse sportbonden worden er toernooien en NK's georganiseerd op de velden van kvv Quick Boys , maar je kunt als bezoeker ook zelf actief meedoen en sporten! Met een strippenkaart, die je ontvangt bij de ingang, kun je op de sportvelden ook zelf actief meedoen met een aantal clinics. De clinics die worden gegeven zijn voor jong en oud en zo kun je zelf ervaren hoe bepaalde sporten worden ingevuld. Hierbij kun je denken aan keepersclinics, kickboksen, yoga, wandel voetbal, dans en ga zo maar door. Daarnaast is het programma uitgebreid met live entertainment, muziek, een gezellige markt en interessante sprekers!

De komende weken zal de Dirk Kuyt Foundation steeds meer bekend gaan maken over de inhoud van het programma, welke interessante sprekers ze ontvangen, de artiesten die langskomen en overige speel- en spel activiteiten. Kortom, de redenen waarom je dit weekend niet mag missen! Houd de website in de gaten!

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×