Direct door naar content

Clinic Rolstoeltennis

15 juni 2018

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar, op 15 juni, tijdens de Libema Open, weer een clinic rolstoeltennis voor mensen met een beperking.  

Onder leiding van voormalig wereldkampioen Maikel Scheffers laten we hen op een ontspannen, leuke en enthousiaste manier kennis maken met deze sport. Rolstoeltennis is een uitdagende sport! Rolstoeltennis houd je fit, geeft plezier en gezelligheid en zorgt voor een goede gezondheid. Het leuke van rolstoeltennis is dat je behalve met je groepje ‘Rollers’ ook met je familie, vrienden en bekenden kunt tennissen. Daarnaast biedt het mogelijkheden om jezelf te verbeteren en uit te dagen. Onze Nederlandse rolstoeltennissers behoren al jaren tot de wereldtop.

WAT GAAN WE DOEN?
We gaan aan de slag met de basis van het rolstoeltennis, bal en slagvaardigheid, het manoeuvreren met de speciale rolstoel en we gaan natuurlijk kleine wedstrijdjes doen. Alle aspecten van het valide tennis komen ook bij rolstoeltennis aan bod.

LOCATIE EN AANMELDEN
De clinic vindt plaats op 15 juni van 14.30 uur tot 16.00 uur tijdens de Libema Open, een internationaal tennistoernooi op het Autotron terrein. De clinic duurt ongeveer 1 uur. Voor meer informatie en het aanmeldformulier verwijs ik je graag naar onze website.

KLEDING
Het enige waar je zelf voor moet zorgen, is dat je in sportkleding komt. Wij verzorgen in samenwerking met de KNLTB en de Esther Vergeer Foundation voor alle materialen, zoals ballen, rackets en speciale rolstoelen.

MAIKEL SCHEFFERS
Maikel Scheffers is professioneel rolstoeltennisser. Hij is de voormalig nummer 1 van de wereld door zijn winst bij diverse internationale toernooien zoals de bekende Grand Slams Roland Garros, Australian Open en Wimbledon. Ook werd hij maar liefst 4 keer wereldkampioen. 

VRAGEN?
Stuur dan een mailtje naar: merel@teambrabantsport.nl

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×