Direct door naar content

Support 2018 toont onbeperkte mogelijkheden

Van: 30 mei 2018 Tot: 02 juni 2018

Support is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking, hun familieleden, begeleiders, mantelzorgers en (zorg)professionals. Naast de meest actuele informatie door middel van kennissessies, staan de nieuwste trends en technieken centraal die bezoekers zelf kunnen testen en uitproberen. Op de beurs haal je nieuwe informatie en inspiratie op, zie je de nieuwste innovaties en kun je actief meedoen aan workshops en activiteiten. Support vindt van woensdag 30 mei tot en met zaterdag 2 juni plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Toegang is gratis.

Workshops en presentaties
Zelfstandigheid/zelfredzaamheid, vrijheid en de kwaliteit van leven zijn de uitgangspunten voor Support. Bezoekers kunnen zich laten informeren in een van de zes verschillende theaters waar in totaal ruim honderd presentaties worden gegeven, die gaan van pijnbestrijding tot mobiliteit en van letselschade tot het verbeteren of aanvullen van competenties. De theaters zijn ingedeeld naar thema’s, namelijk; Toegankelijkheid Theater, Welzijn Theater, Ervaring Theater, Wegwijs Theater, Letselschade Theater en het Academie Theater. Het hele programma met alle lezingen is hier te vinden. 

Zelf doen 
Daarnaast is er op Support ontzettend veel om zelf te doen en uit te proberen. Sporten en bewegen is een belangrijk onderdeel op Support, daarom is er dit jaar in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation het Johan Cruyff Court. Kinderen – met of zonder bewegingsbeperking – kunnen hier kennismaken met verschillende sporten; van rolstoelhockey en zitvolleybal tot rolstoelschermen en framevoetbal. Natuurlijk kan er ook zelf worden meegedaan. 

Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Woensdag 30 mei tot en met zaterdag 2 juni
Hoe laat: Elke dag van 9:30 – 16:30
Entree: Gratis
Website: www.supportexpo.nl

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×