Direct door naar content

Rolstoeltennisclinic Maikel Scheffers

15 juni 2018

Datum: 15 juni 2018 om 14:30 uur 
Locatie: Autotron terrein 
Gemeente: Rosmalen

Op 15 juni organiseert Team Brabant Sport, samen met de Esther Vergeer Foundation en de KNLTB een clinic rolstoeltennis. Onder leiding van voormalig wereldkampioen Maikel Scheffers maak je op een ontspannen, leuke en enthousiaste manier kennis met deze sport. Doe je mee?

Tijdens deze rolstoeltennisclinic maak je kennis met rolstoeltennis. Je krijgt tips over slagvaardigheid en het manoeuvreren met de speciale rolstoel. En er worden natuurlijk kleine wedstrijdjes gespeeld. Alle aspecten van het valide tennis komen ook bij rolstoeltennis aan bod.

Locatie en aanmelden
De clinic vindt plaats op 15 juni, tijdens de Libema Open, een internationaal tennistoernooi op het Autotron terrein in Rosmalen. Je moet daarbij om 14.30 uur aanwezig zijn, want om 15.00 uur start de clinic. Deze duurt ongeveer 1 uur.

Maikel Scheffers
Maikel Scheffers is professioneel rolstoeltennisser. Hij is de voormalig nummer 1 van de wereld door zijn winst bij diverse internationale toernooien zoals de bekende Grand Slams Roland Garros, Australian Open en Wimbledon. Ook werd hij maar liefst 4 keer wereldkampioen.

×

Zoeken

De website wordt doorzocht